Taksia tilatessa – Vantaksi

Vantaksi on erittäin kokenut ja luotettava, monipuolisia taksipalveluita tarjoava yritys pääkaupunkiseudulla. Kalustomme koostuu esteettömistä tilatakseista ja invatakseista. Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa taksipalvelua lähes jokaisena vuorokauden aikana.

Haluamme palvella asiakkaitamme

Vantaksin taustalla on yli 30 vuoden kokemus taksialalta. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä, ystävällisestä ja lämminhenkisestä palvelustamme, joka on tuonut meille useita tyytyväisiä asiakkaita. Vankan kokemuksen ja asiakaslähtöisen palvelumme ansiosta voimme jatkaa taksikyytien tarjoamista menestyksellisesti kaikille niitä tarvitseville. Tervetuloa Vantaksin kyytiin!

Täyden palvelun taksiyritys pääkaupunkiseudulla

Luvanvaraisena taksiyrityksenä olemme myös 100 % luotettava ja vastuullinen. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita joustavasti ja ystävällisesti läpi vuoden, arkisin ja viikonloppuisin. Voimme sopia tarvittaessa räätälöidyistä kuljetuksista, niin säännöllisistä kuin satunnaisista kyydeistä.

Kokeneena taksiyrityksenä tilaus-, laskutus- ja sopimusajot hoituvat meiltä varmasti ja ammattimaisesti. Olemme myös esteettömän kuljetuksen erityisosaajia. Näiden ja monien muiden tekijöiden ansiosta olemme menestyneet pääkaupunkiseudun ankarassa taksimaailmassa ja haluamme edelleen palvella laadukkaasti asiakkaitamme. Taksipalvelumme soveltuvatkin mihin tahansa tilanteeseen, asiakkaan tarpeita myötäillen.

Inva- ja tilataksipalvelut

Olemme...

erikoistuneet esteettömien taksikuljetusten tarjoamiseen. Liikuntaesteisiä asiakkaita palvelemme tilavilla invatakseillamme, jotka ovat varusteltuja EU-hyväksytyillä kaksipilarinostimilla. Invatakseissamme on kiinnityspaikat kahdelle pyörätuolille, jotka sijoittuvat mukavasti auton etu- ja keskivaiheille. Asiakkaitamme palvelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta, jolla on vuosien kokemus pääkaupunkiseudun liikenteestä. Haluamme taata sinulle miellyttävän ja vaivattoman taksimatkan.

Käytössämme oleva...

kattava tilataksikalusto soveltuu myös 8 hengen ryhmien kuljettamiseen. Automme ovat hyvin varusteltuja ja siistejä. Haluamme huolehtia asiakkaidemme hyvinvoinnista ja mukavuudesta, niin kesän helteissä kuin talven pakkasissa, ilmastoinnin ja lisälämmittimien avulla. Vantaksin kyydissä pääset nauttimaan tasaisesta ja miellyttävästä matkasta, joko yksin tai seurueessa.

Ota kivaksi tavaksi taksi! Tilaa Vantaksi!

Vakuutuitko palveluistamme? Etsitkö luotettavaa kyyditsijää tai yhteistyökumppania pääkaupunkiseudun kuljetuksiin? Vantaksi on ammattitaitoinen, ystävällinen ja ehdottoman luotettava taksipalvelu, joka pitää huolen matkustusmukavuudestasi. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä arkisin klo 7–21 välisenä aikana ja viikonloppuna klo 8-21. Palvelemme sinua mielellämme. Tutustu tarkemmin taksipalveluihimme tai jätä meille tarjouspyyntö joko yhteydenottosivun kautta tai alla olevan lomakkeen avulla.

Tilaa taksi

Tilaa Vantaksi tai ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse