Tietoa taksipalveluistamme 

Poikkeusaikana olemme entisestään panostaneet autojemme sisätilojen puhtauteen ja hygieeniseen toimimiseen. Kuljettajamme käyttävät kertakäyttöisiä käsineitä, käsidesiä ja hengityssuojaimia. Desinfioimme ja puhdistamme mm. nousukahvat, turvavyöt ym. kosketuspinnat jokaisen asiakkaan jälkeen. Olemme myös asentaneet autoihimme muovisen väliseinän vähentämään pisaratartunnan riskiä. Takseissamme noudatetaan tunnollisesti koronasta johtuvia turvatoimenpiteitä, joten taksipalveluiden käyttäminen on turvallinen tapa liikkua ja välttää isoja väkijoukkoja. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan muualla Suomessa, niin arkena kuin viikonloppuina. Tarjoamme joustavasti invataksi- ja tilataksipalveluita, ota yhteyttä 050 353 1918!

Uudenmaan Lihastautiyhdistys haastatteli meitä verkkosivuilleen, aiheena taksipalvelut korona-aikana. Jutun pääset lukemaan tästä linkistä!

Taksin puhdistaminen ja desinfiointi.

Taksin puhtaus

Kiinnitämme erityisen paljon huomiota taksiemme sisätilojen puhtauteen, puhdistamalla ja desinfioimalla istuimet sekä kosketuspinnat useita kertoja päivässä. Myös koronan riskiryhmään kuuluvat voivat käyttää taksipalveluitamme turvallisin mielin.

Taksin väliseinä

Taksin muovinen väliseinä

Olemme asentaneet takseihimme suojamuovin ohjaamon ja matkustamotilan väliin. Pidämme lähikontaktin asiakkaidemme kanssa mahdollisimman lyhyenä, jotta pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme turvallisesti ja ammattitaidolla.

Invataksi- ja tilataksipalvelut

Taksin varustelu ja kuljettajat

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tarkasti käsihygieniastaan sekä käyttää tarvittaessa suojakäsineitä ja kasvomaskia. Autoistamme löytyvät manuaalisiirtopyörätuoli ja invertteri mm. hengitystukilaitteen tai tietokoneen virtapisteeksi sekä tarvittaessa lastenturvaistuimet. Tämän varustelun lisäksi, yhdestä autosta löytyy porraskiipijä ja paarit.

Vantaksi

Tuulimyllyntie 5 A 9

00920Helsinki

Finland


050 353 1918

ismoilvonen@gmail.com