Kokeneena täyden palvelun taksiyrityksenä Vantaksi pyrkii vastaamaan pieniin ja suuriin kuljetustarpeisiin tinkimättömällä ammattitaidolla sekä yksilöllisellä ja joustavalla palvelulla. Palvelemme pääkaupunkiseudulla ja sopimuksen mukaan muualla Suomessa, niin arkena kuin viikonloppuina. Tarjoamme joustavasti invataksi- ja tilataksipalveluita. Ota kivaksi tavaksi taksi! Soitathan meille!

Taksipalvelut sinua varten

Luotettavat, laadukkaat ja yksilölliset taksipalvelut sinulle. Toimimme hyvin varustetulla, turvallisella kalustolla pääkaupunkiseudulla ja siellä, missä sinä tarvitset palvelevaa taksikuljetusta. Käytössänne on kolme esteetöntä tilataksia, joista jokainen voi kuljettaa 8 matkustajaa. Tilataksimme soveltuvat myös pienimuotoiseen tavaroiden kuljettamiseen. Olethan yhteydessä, jolloin voimme sopia kuljetustarpeestasi lähemmin.

Tilaa taksi

Invataksikuljetukset

Esteettömien taksikuljetusten erityisosaajana ajamme inva-, Kela- ja muita esteetöntä kuljetusta tarvitsevia asiakkaita. Kuljetusta tilatessasi voit kertoa kaikki kuljetukseen liittyvät erityistarpeesi, jolloin voimme huomioida ne ja tehdä matkastasi miellyttävän. Autoistamme löytyvät manuaalisiirtopyörätuoli, porraskiipijä, paarit, invertteri mm. hengitystukilaitteen tai tietokoneen virtapisteeksi sekä tarvittaessa lastenturvaistuimet. Invatakseissamme on EU-hyväksytyt kaksipilarinostimet sekä pyörätuolien kiinnityskoukut. Kuljettajamme osaavat turvallisesti käsitellä erilaisia manuaali- ja sähköpyörätuoleja sekä sähkömopoja ja hallitsevat turvallisuusmääräykset.


Sidomme pyörätuolit asianmukaisesti aina neljällä kiinnityslaitteella, ja autoissa käytetään oman pyörätuolilantiovyön lisäksi kolmipistevyötä. Invatakseissamme on kiinnityspaikat kahdelle pyörätuolille, jotka sijoittuvat mukavasti auton etu- ja keskivaiheille. Lisäksi autoissa on istumapaikat 3–8 matkustajalle riippuen pyörätuolien lukumäärästä. Kuljetamme myös Kela-, vakuutusyhtiö- ja kuntien sopimus- ja laskutusasiakkaita. Otathan yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.